Mikkel Bech Nielsen

Xtrn ApS

Arresøvej 11

8240 Risskov

mikkel@x-trn.dk

Tel: +45 60 29 38 11

CVR nr.: 39259389

© 2019 by Xtrn ApS

"Seating Development Simulator, eller SDS, er en ny og innovativ teknologi udviklet af Xtrn ApS. 

SDS erstatter traditionelle mock-up modeller og prototyper og sparer kunden tid og resurser.

 

Simulatoren er transportabel og bringes ud til kunden hvor en workshop afholdes. Det er op til kunden hvor workshoppen finder sted, og hvor mange som deltager.

 

Med SDS kan vi typisk forkorte et udviklingsforløb med 4-5 måneder."

Mikkel Bech Nielsen, Christian Thestrup Poulsen & Morten Ernst

Workshop hos Paustian

Rune Krøjgaard & Mikkel Bech Nielsen

Workshop hos Rune Krøjgaard

Det siger kunderne

 
Christian thestrup.png

"Xtrns SDS-løsning har vist sig at være et yderst relevant hjælpemiddel i udviklingsprocessen, ved at have mulighed for at afprøve vinkler, forhold og siddekomfort i et nyt møbel, før udførelsen af den første prototype. Den endelige tilpasning under en SDS-workshop opdateres automatisk i 3D modellen og vi kan derved direkte efter, gå i gang med at indhente tilbud og starte prototype. Det sparer os for en masse unødvendige resurser og forkorter processen væsentligt. Og ikke mindst, sikrer at form og komfort er fuldendt."

Produktchef - Paustian

Christian Thestrup Poulsen

Rune.png

"Der er et kæmpe potentiale i den simulator Xtrn har udviklet. Den giver et ret præcist indblik i, hvordan komforten bliver på den stol, man bruger tid på at tegne og udvikle. At få det tidlige indblik vil helt klart fremskynde beslutningsprocessen om at starte værktøj, men også finde eventuelle fejl, som skal rettes til."

Selvstændig designer

Rune Krøjgaard

Ikke-navngivet-3.png

"Med SDS er det muligt at kunne justere og tilrette direkte i møblets proportioner, og visuelt opleve ændringerne med det samme. Det gør at jeg som designer og formgiver kan springe mange led over i designprocessen. Udover den tidsbesparende faktor, er det muligt samtidig at have en direkte dialog med teamet, som gør det muligt at justerer løbende, mens vi er i processen.

 

Det er er arbejdsredskab som effektiviserer og letter arbejdsprocessen, og hjælper til at vi hurtigt og konkret kan ændre og tilpasse proportioner, for at opnå det optimale design. Det at kunne justere med det samme, er tids -og ressourcebesparende i designprocessen. Samtidig undviger vi fejl, som kan opstå når der er mange led og mennesker der skal være med i processen."

Indehaver - Thorup Copenhagen

Kasper Thorup

Morten.png

"Xtrns simulator er et meget stærkt værktøj som giver en helt unik mulighed for at arbejde aktivt med komfort i siddemøbler."

Designer & Partner - Ernst og Jensen 

Morten Rahbek Ernst

Interesseret i SDS?

Kontakt mig for en demonstration eller et tilbud på en workshop.

+45 60 29 38 11

Sådan virker SDS